Info Actual

Info Actual > Showbiz > Denise Rifai, întrebare cheie. „De ce Guvernul României nu testează masiv populația???”
Showbiz

Denise Rifai, întrebare cheie. „De ce Guvernul României nu testează masiv populația???”

Denise Rifai, întrebare cheie. „De ce Guvernul României nu testează masiv populația???”

Denise Rifai, întrebare cheie. „De ce Guvernul României nu testează masiv populația???”. Într-o postare pe pagina sa de facebook, jurnalista îi adresează public o întrebare cheie președintelui Iohannis. Denise Rifai consideră că ridicarea restricțiilor după 15 mai, fără testarea populației, este o greșeală imensă.

235„Las aici un gand pentru presedintele Iohannis. Domnule presedinte, dvs ati inteles de ce Guvernul Romaniei nu testeaza masiv populatia, pentru a ne relua cu totii activitatea intr o varianta sigura si monitorizata in permanenta?????

Ma refer la testele rapide, care in ciuda dezinformarilor, au acuratete maxima, si care permit testarea tuturor, oricand. Testarea rapida e singura metoda care ne ajuta sa identificam pacientii asimptomatici. Și sa incepem, in conditii de maxima siguranta sa ne reintram in normal!

In plus, cum perioada de incubatie a virusului este intre 7 si 10 zile, testele ar trebui repetate la fiecare zece zile. Pentru a avea o monitorizare continua a evolutiei starii de sanatate a fiecaruia dintre noi!!!!

Cum, domnule presedinte Iohannis, Guvernul Romaniei ridica parte din restrictii din 15 mai si permite reluarea unor activitati, in lipsa testarii rapide si organizate a populatiei ????!”, a fost mesajul lui Denise Rifai.