Info Actual

Info Actual > Showbiz > Denise Rifai, situație disperată! „Mă scoate din minți!”
Showbiz

Denise Rifai, situație disperată! „Mă scoate din minți!”

Denise Rifai, situație disperată! „Mă scoate din minți!”

Denise Rifai, situație disperată! „Mă scoate din minți!” Într-un interviu acordat DCNews, Denise Rifai a vorbit despre ce o deranjează cel mai tare, în momentul de față. În această perioadă de izolare, jurnalista a recunoscut că lipsa mișcării o înnebunește.

„Eu iubesc foarte mult – toţi cei care  mă cunosc ştiu asta – să merg foarte mult, să fac sport. Chestia cu statul în casă mă înnebuneşte. Înnebunesc! Simt nevoia să merg pe jos. Înţeleg că ai voie puţină activitate fizică, dar pe de altă parte e clar că trebuie să stăm fiecare cât mai protejaţi. Deci asta mă scoate din minţi, că nu pot să merg, nu pot să mă plimb. Să dau din picioare, pe româneşte. În rest, nu contează nimic”, a declarat Rifai.

În urmă cu aproape două săptămâni, jurnalista a anunțat pe pagina sa de Facebook că demisionează de la Realitatea PLUS. „Motivul este unul cât de poate de simplu: între mine că jurnalist și nouă linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, a mărturisit Denise Rifai.