Social

Deshumarea sotilor Ceausescu. Legistii au facut o descoperire socanta!

Deshumarea sotilor Ceausescu. Descoperire socanta in urma deshumarii sotilor Ceausescu! Este uluitor ce au gasit medicii legisti in gura sotiei lui Nicolae Ceausescu.

Legistii care i-au deshumat, la cererea lui Valentin, in 2010, au descoperit dintii din aur ai „tovarasei”, erau gravati pe interior cu initialele sale – E.C., scrie Libertatea.

Deshumarea sotilor Ceausescu a fost realizata pentru a confirma ca cei doi soti au murit in urma Revolutiei din 1989 si nu au fugit in strainatate, asa cum s-a speculat o buna perioada.

În imaginile din timpul deshumării legiștii au descoperit în sicriul fostului șef de stat, rămășițele pământești aflate pe un pat de rumeguș, paltonul și celebra căciulă de astrahan sub care se afla părul acestuia.

Mecidii legiști au recoltat craniul liderului comunist într-o cutie, fiind considerat cel mai important element pentru recoltarea ADN-ului, potrivit Libertatea.

La cererea fiului celor doi, Valentin, susținut de Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei, fiica cuplului Ceaușescu, medicii legiști au recoltat probe ADN pentru a se convinge că cei doi soți sunt întradevăr îngropați în acel loc.

Deshumarea a avut loc în 2010.

Soții Ceaușescu au fost judecați și executați prin împușcare la sfârșitul anului 1989.