Lifestyle

Detalii incredibile despre marea iubire a lui Mircea Radu. E vorba de o vedetă de talie internațională

Detalii incredibile despre marea iubire a lui Mircea Radu. E vorba de o vedetă de talie internațională

Detalii incredibile despre marea iubire a lui Mircea Radu. E vorba de o vedetă de talie internațională

Cu toate că a devenit cunoscut din postura de prezentator al emisiunii „Din Dragoste”, de pe Antena 1, loc în care a împăcat mii de oameni și a prezentat dragostea sub toate formele ei, Mircea Radu este unul dintre cei mai discreți oameni de televiziune din România. Se știu foarte puține lucruri despre viața sa intimă.

Prezentatorul TV s-a căsătorit în 2013 cu medicul oncolog Raluca Olaru, cu care are doi copii. Acesta declara, la un moment dat, că a fost fascinat de ochii celei care i-a devenit iubită.

„Pe vremea când făceam emisiunea ‘Din Dragoste’ nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului”, mărturisea acesta într-un interviu.

Alexandra Dinu, marea iubire a lui Mircea Radu

Ce nu se știe, însă, este faptul că marea sa dragoste a fost Alexandra Dinu. La începutul anilor 2000, Mircea Radu s-a îndrăgostit nebunește de blonda timidă, mai mică cu 12 ani decât el. Alexandra Dinu era la începutul carierei sale, acceptând să prezinte emisiunea Pro Motor, de la Pro TV, la doar 19 ani. Mircea Radu a fost extrem de îndrăgostit de Alexandra și plănuia chiar să o ia de soție.

Din păcate, însă, Alexandra Dinu l-a întâlnit cam în aceeași perioadă pe Adrian Mutu, iar restul a fost istorie. A renunțat la Mircea și l-a ales pe Mutu, iar cei doi au fost căsătoriţi în perioada 2001 – 2003. Lui Mircea Radu, care făcuse o adevărată pasiune pentru Alexandra, nu i-a picat deloc bine înfrângerea. Se pare că, deși relația lor a fost platonică, după despărțire nu și-au mai vorbit deloc, nici până în ziua de azi.