Lifestyle

Detaliu șocant în cazul de la Arad! Anchetatorii au găsit explozibil în mașină

Detaliu șocant în cazul de la Arad! Anchetatorii au găsit explozibil în mașină

Detaliu șocant în cazul de la Arad! Anchetatorii au găsit explozibil în mașină – a transmis Realitatea Plus în contextul morții omului de afaceri a cărui mașina a explodat la scurt timp după ce acesta s-a urcat în mașină.

Anchetatorii ar fi descoperit pe bancheta din spate a mașinii urme de explozibil. Ar fi vorba de un dispozitiv care a fost detonat de la distanță, potrivit sursei mai sus menționată.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt Poliția Română, a făcut mai multe precizări în direct, la Realitatea Plus.

„Avem un cerc de persoane bănuite în acest caz, ceea ce vă pot spune la acest moment este că, în județul Arad, au fost trimiți cei mai buni specialiști ai Poliției Române, care se deplasează acolo pentru a face, împreună cu IPJ Arad, cercetări la fața locului. Au fost ridicate imagini de pe mai multe camere de supraveghere și sunt efectuate în acest moment audieri în cauză.

Detaliu șocant în cazul de la Arad! La acest moment, nu este exclusă nicio variantă, tocmai de aceea specialiștii criminaliști strâng de la fața locului probe care vor fi analizate în laboratoare, pentru a vedea exact ce substanțe au fost folosite în acest caz.”, a spus Georgian Drăgan, sâmbătă, 29 mai, în direct, la Realitatea Plus.

Mașina a explodat în această dimineață

Reamintim că o mașină a explodat în această dimineață în parcarea unui supermarket din Arad, iar înăuntru pompierii au găsit un bărbat carbonizat.

Ulterior acesta a fost identificat în persoana unui cunoscut om de afaceri din oraș, Ioan Crișan. Poliția face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea de urgență la Arad a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică și a Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și a Direcției Arme, Explozibil și Substanțe Periculoase pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorul Direcției de Investigații Criminale, comisar șef de poliție Cristian Gheorghe.

În această dimineață, în jurul orei 7:00, pompierii au fost sesizați prin 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din cartierul Aurel Vlaicu s-a produs o explozie la un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat, iar in interior se afla un bărbat decedat.

Victimă este un cunoscut om de afaceri arădean, Ioan Crișan, în vârstă 66 de ani. Acesta deținea o fermă piscicolă în localitatea Iratoșu din județul Arad.