Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Dezastru in horoscop! Pierderi uriase pentru o zodie
Ezoteric

Dezastru in horoscop! Pierderi uriase pentru o zodie

Dezastru in horoscop! Daniela Simulescu, astrolog DcNews, a prezentat previziunile pentru urmatoarea perioada. Se pare ca vor fi pierderi uriase pentru o zodie.

„Dragii mei, Saturn a intrat la voi în semn. Nu ar trebui să vă sperie, dar vine cu examene. Dacă viața de azi vi se pare prea dură, serioasă, responsabilă și dintr-o dată trebuie să vă comportanți ca persoane mature, înseamnă că mai aveți de lucrat, mai aveți de rezolvat. Pentru cei care au muncit mult pentru planurile lor, acest Saturn s-ar putea să îi ajute enorm: să se maturizeze, să-și dea seama ce decizii să ia, să alunge tot ce e neplăcut, chiar și prieteni. (…) Aveți grijă de surplusul din viața voastră: prieteni, anturaj, activități pe care le făceați doar de dragul de a le face.

Dezastru in horoscop: Luna Nouă vă va ajuta să comunicați mai bine

Financiar, nu vă aruncați deloc, din niciun punct de vedere. Aș avea mare grijă, pentru că e perioadă de pierderi pentru voi: energie, bani, resurse. Luna Nouă vă va ajuta să comunicați mai bine ceea ce vă doriți”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Varsator si cei cu ascendent in această zodie.