Lifestyle

Dezvăluire uimitoare a unui regizor de calibru despre intențiile lui Bill Gates

Dezvăluire uimitoare a unui regizor de calibru despre intențiile lui Bill Gates făcută de curând.  Există un curent, tot mai puternic în ultima perioadă, care urmărește ca oamenii să fi obligați să poarte cipuri implantate sub piele. Se pare că această idee, deși nu este nouă, face adepți din ce în ce mai surprinzători. Bill Gates ar conduce această operațiune la scară mondială.

Cunoscutul regizor rus Nikita Mikhalkov vorbește despre teoria conspirației potrivit căreia miliardarul Bill Gates ar vrea să implanteze oamenilor microcipuri sub pretextul vaccinării, căutând astfel să îi controleze, informează site-ul stirileprotv.ro.

Coronavirus, Bill Gates finanzia 7 centro studi per 125 milioni di ...

Control absolut

Criza generată de noul coronavirus a adus cu sine o serie de teorii ale conspirației. Multe dintre acestea se învârt în jurul lui co-fondatorului Microsoft, Bill Gates. Mikhalkov a afirmat la Besogon TV, un program al postului Rossiya 24, că vaccinarea este de fapt un pretext pentru a controla oamenii prin obţinerea informaţiilor lor biologice.

666

“Pacientul 060606 este cumva alarmant. Probabil înţelegeţi asta, nu? Este o coincidenţă sau o selecţie internaţională a unui simbol care face trimitere la Apocalipsa lui Ioan, în care numărul 666 este numărul bestiei?”, a transmis Mikhalkov.