Lifestyle

Dezvăluirea unui jurnalist celebru. Ce legătură secretă a existat între Dragnea şi Ceauşescu

Dezvăluirea unui jurnalist celebru. Ce legătură secretă a existat între Dragnea şi Ceauşescu

Dezvăluirea unui jurnalist celebru. În stilul său caracteristic, celebrul jurnalist Radu Banciu a făcut dezvăluiri incendiare din lumea politică.

În emisiunea moderată de el la B1 TV, jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre situația insulei Belina, dar şi despre cea a lui Liviu Dragnea, ale cărui legături cu respectiva zonă au fost intens mediatizate de-a lungul timpului.

„Şi nea Nicu (n.r. – Nicolae Ceauşescu) avea în fiecare județ al României câte o vilă dintr-aia… Scormonind un pic prin Belina aia…

Să vedeți ce o să fie când când găsesc aștia în Amazon, niște căsuțe, niște șaleuri, niște viluțe lui Liviu Dragnea.

Aicea nu sunt foarte impresionat. În orice caz, să te duci să îi scotocești pe acolo… totul era ilegal… Dar ce s-a făcut în politica românescă legal în 30 de ani?

Noi nu suntem o emisiune dintr-asta de tipul investigație cu orice preț, nu e raionul nostru, nu stăpânim subiectul ăsta atât de bine, dar în fiecare zi am putea să vorbim numai despre afaceri, licitații, numai de escrocherii.”

Banciu: Am citit mai devreme și am rămas trăznit

„Suntem la curent cu ce trece şi ce se întâmplă în societatea noastră. Nu este zi să nu afli așa ceva: afaceri pe la nu ştiu primărie de sector, afaceri la nu știu ce consiliu județean, licitații neefectuate corect…

Nu există zi să nu se întâmple ceva de tipul asta. Ce ne puteam aștepta, ca în spațiul respectiv, la Liviu Dragnea, pe moșia lui să fi fost ceva corect?

Mai era vreun român naiv să creadă cum ni se spunea pe la nu știu ce post de televiziune că Liviu Dragnea a fost condamnat politic?

Păi cum să fie condamnat? Sportiv? Sau pe ce criterii îl puteai condamna? Dacă ești om politic sigur că te condamnă și politic, că numele tău de politican care tăia și spânzura în România era legat de evenimentele respective.

Ce putea Dragnea să facă legal acolo? Avea nevoie să facă ceva legal? Am citit mai devreme și am rămas trăznit: 9 oameni, n-am auzit de niciunul, politicieni, care erau alături de Dragnea…”, a declarat Radu Banciu.

Citește mai mult…