Lifestyle

Dezvaluiri explozive despre Angela Similea: „N-a contat cu cine era casatorita, ea si-a inselat toti barbatii”

Dezvaluiri explozive despre Angela Similea: „N-a contat cu cine era casatorita, ea si-a inselat toti barbatii”

Dezvaluiri explozive despre Angela Similea. Fostul sot al indragitei artiste a lansat marturisiri lipsite de eleganta la adresa acesteia.

Fostul soț al Angelei Similea, Sorin Movileanu, o acuză pe cântăreață de numeroase infidelități, spunând că aceasta își făcuse un obicei din a-și înșela partenerii.

Dezvaluiri explozive despre Angela Similea: „N-a contat cu cine era casatorita, ea si-a inselat toti barbatii”

„Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”.

Cei doi, Sorin Movileanu, instrumentist în formația lui Horia Moculescu și Angela Similea și-au început relația într-o seară de turneu, undeva prin 1971. Rămași singuri, într-o cușetă, cei doi au jucat cărți, s-au uitat la televizor și… au început o poveste de iubire.

„Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, unde ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase”, a povestit Sorin Movileanu, după care a continuat:

„Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”.

La câtva timp după seara respectivă, cei doi s-au căsătorit și au avut un fiu. Relația lor nu a rezistat și au ajuns la divorț, în urma căruia artista a rămas cu băiatul. Fostul soț spune că, deși i-a promis că îl va ține la curent cu viața băiatului, Angela Similea nu s-a ținut de promisiune, de unde, probabil, și vorbele grele pe care, în prezent, Sorin Movileanu le are la adresa ei.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…”, a mai spus Sorin Movileanu despre artistă, conform cancan.ro

Ulterior, Sorin Movileanu s-a mutat în Belgia, unde locuiește și acum, iar cântăreața a rupt legăturile total cu el, crezându-l mort.