Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dezvaluiri nebanuite despre Adrian Paunescu. Nimeni NU a stiut asta pana acum: “A facut-o pentru mine”
Showbiz

Dezvaluiri nebanuite despre Adrian Paunescu. Nimeni NU a stiut asta pana acum: “A facut-o pentru mine”

Dezvaluiri nebanuite despre Adrian Paunescu. Nimeni NU a stiut asta pana acum:

Dezvaluiri nebanuite despre Adrian Paunescu. Nimeni NU a stiut asta pana acum! In cadrul unui interviu acordat pentru Dcnews, a vorbit despre una dintre piesele sale care a facut istorie, ‘Actorul’, facuta dupa versurile lui Adrian Paunescu.

In cadrul interviului, Vasile Seicaru a marturisit ca abia astazi a aflat ca textul celebrei melodii este inspirat din realitate, din seara in care, la cutremur, actorii au iesit in strada imbracati in hainele de scena, scrie sursa mai sus citata.

Piesa a fost scrisă pentru mine

Dezvaluiri nebanuite despre Adrian Paunescu. “Povestea aceasta am aflat-o şi eu astăzi. De fapt nu m-am gândit că Adrian Păunescu a aflat povestea, a ţinut-o minte şi a pus-o în practică, după un timp, cu mine. Piesa a fost scrisă pentru mine. De regulă, piesele celebre pe care le-a făcut Adrian Păunescu pentru noi au fost făcute privindu-ne în ochi, în diferite locuri, unele dintre ele chiar atipice: în autocar, chiar la scenă, pe stadion, într-un cort.

Actorul a fost făcută într-o vilă la Cheia. Pur şi simplu a scris mai multe acolo, şi „Imposibila nuntă”, un număr important de piese şi puteai să-i spui poetului, ‚nu-mi cade bine cuvântul ăsta’ şi schimba”.