Lifestyle

Dezvăluiri teribile în cazul asasinatului de la Arad! Ce au descoperit anchetatorii

Dezvăluiri teribile în cazul asasinatului de la Arad! Ce au descoperit anchetatorii

Dezvăluiri teribile în cazul asasinatului de la Arad!  Noile descoperiri despre bomba de la Arad sunt de-a dreptul șocante. Anchetatorii încearcă să elucideze cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan care a murit sâmbătă dimineața, după ce o bombă, care conform primelor cercetări ar fi fost plasată chiar sub scaunul mașinii sale.

Anchetatorii au luat în calcul mai multe strategii inclusiv că afaceristul arădean ar fi fost ucis cu o bombă artizanală adusă din Serbia. Oamenii legii au indicii că bomba care a produs explozia mașinii lui Ioan Crișan a fost confecționată din mai multe substanțe extrem de toxice și periculoase, au precizat sursele citate.

Dezvăluiri teribile în cazul asasinatului de la Arad! Ce au descoperit anchetatorii

În același timp, cercul de suspecți ar fi unul foarte larg, în condițiile în care Crișan nu era considerat foarte popular și avea prieteni puțini, spun surse judiciare, transmite Gândul.

Procurorul de caz  cere mai multe expertize criminalistice

În acest caz, procurorul de caz a cerut mai multe expertize criminalistice și a audiat mai multe persoane. Printre martorii audiați se află și trei persoane cu care omul de afaceri și-ar fi băut cafeaua în zona supermarketului din Arad, înainte de a se urca în mașina sa Mercedes, care a explodat în câteva secunde după ce a pornit. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că cei trei erau prieteni cu Ioan Crișan și aveau acest ritual matinal.

Amintim că sâmbătă, în jurul orei 07.00, mașina lui Ioan Crișan a explodat în mers, în parcarea unui supermarket din centrul Aradului, apoi a luat foc și a ars în totalitate. Trupul omului de afaceri Ioan Crișan a fost propulsat de suflul exploziei, despre care specialiști susțin că a fost cauzată de o bombă.