Info Actual

Info Actual > Showbiz > Diagnostic dur pentru Florin Călinescu. Actorul a vorbit despre drama imensă
Showbiz

Diagnostic dur pentru Florin Călinescu. Actorul a vorbit despre drama imensă

Diagnostic dur pentru Florin Călinescu. Actorul a vorbit despre drama imensă

Diagnostic dur pentru Florin Călinescu. Unul dintre cei mai mai cunoscuți oameni de televiziune a trăit o dramă imensă. Nenorocirile din viața actorului l-au afectat enorm, când și-a pierdut soția, fiul și părinții, apoi a trebuie să lupte cu un cancer agresiv.

A evitat mulți ani să vorbească, însă de această dată a făcut-o. Florin Călinescu a povestit despre o problemă de sănătate greu de acceptat și de vindecat. În cele din urmă, Călinescu a învins boala necruțătoare.

Florin Călinescu a fost operat prin microchirurgie Mohs la clinica Dr. Leventer Centre din București, singura clinică acreditată de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică din România;

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!” – Florin Călinescu, potrivit doctorulzilei.ro.

Florin Călinescu a fost descoperit cu cancer de piele, iar după diagnosticul inițial, a urmat o biopsie a pielii, cu rezultat în maximum 48 de ore, pentru confirmare.

“Nu mai treci prin teroarea așteptării, 2-3 săptămâni, așa afli pe loc rezultatele biopsiilor și așa poți să afli pe loc și că e bine. Asta, psihic, te scutește de un chin și de un calvar. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather” , a mia spus actorul.