Lifestyle

Dieta de supravietuire! Iata tot ce trebuie sa stii inainte

Dieta de supravietuire. Aceasta poata fi tinuta in anumite conditii. Iata ce trebuie sa consumi si cate zile poti tine acest regim.

„Lighter Life” este un regim celebru care a ajutat mai mult de 100.000 de oameni sa scape de topeasca kilogramele nedorite. Bar Hewlett şi Jackie Cox, creatoarele acestuia, au descoperit la Cambridge asa-numitul pachet cu mancare pentru situatii de calamitate sau razboi, scrie csid.ro.

Pornind de la aceasta baza, cele doua au dezvoltat o adevarata dieta, care consta in consumarea a doar 530 de calorii pe zi, mai exact necesarul ca o persoana sa ramana in viata. Acest regim il pot tine persoanele care au un indice de masa corporala de cel putin 25, care depasesc 16 ani si au acordul medicului de familie.

Dieta de supravietuire. In acest regim se vor consuma supe si shake-uri, timp de 100 de zile. Trebuie retinut ca sunt obligatorii 3-4 litri de apa pe zi.

Unii medici descriu acest regim drept o alternativa la chirurgia bariatrica de micsorare a volumului stomacului, in timp ce majoritatea dintre medici o consideră periculoasa, potrivit csid.ro.

Importanta! Trebuie sa consulti medicul inainte de a urma orice dieta!