Info Actual > Showbiz > Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme într-o lună!
Showbiz

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme într-o lună!

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme într-o lună!

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme într-o lună! Îndrăgitul jurat de la Chefi la Cuțite s-a ambiționat și a hotărât să declare război kilogramelor acumulate în perioada pandemiei. Ajunsese să cântărească peste 90 de kilograme!

Florin Dumitrescu a apelat la o dietă strictă, pe care recunoaște că nu o recomandă nimănui, chiar dacă a reușit să slăbeascp 10 kilograme într-o lună.

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu. Juratul emisiunii Chefi la Cuțite a slăbit după ce a apelat la dieta cu varză, o cură de slăbire strictă. În primele zile a consumat doar varză cruda, în următoarele trei a consumat orez fiert și a încheiat cu 3 zile în care a mâncat doar piept de pui la grătar. În zilele rămase, acesta a consumat doar legume.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele.

Dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui

Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. (…) Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros.

Am făcut-o pentru sănătate

Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a spus Florin Dumitrescu.

“Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp, scrie Click.