Lifestyle

Dieta secreta a Reginei Elisabeta! Este innebunita dupa un aliment banal

Dieta secreta a Reginei Elisabeta! Bucatarul sau a dat-o de gol, dezvaluind ca este innebunita dupa un aliment banal. Sa fie acest regim cheia longevitatii sale?!

Potrivit Brightside, Majestatea sa alege mult felurile de mâncare și este adepta unui regim sănătos, excluzând produsele care conțin coloranți.

Topita dupa un aliment banal: Biscuiții de casă pe care îi mănâncă adesea dimineața

Suverana este o fană a biscuiților de casă pe care îi mănâncă adesea dimineața alături de un ceai negru, la micul dejun.

Micul dejun al Suveranei mai poate conține fructe și cereale, însă Regina este de-a dreptul topită după pâinea de casă unsă cu gem. Potrivit fostului său bucătar-șef, în preajma sărbătorilor de iarnă, la micul dejun mai mănâncă și trufe proaspete pe care le primește cadou.

Dieta secreta a Reginei Elisabeta: Se răsfață înainte de prânz cu un pahar de gin tonic

Regina se răsfață înainte de prânz cu un pahar de gin tonic, iar la ora 13 mănâncă, de obicei, legume la grătar: spanac, dovlecei, roșii sau vinete.

După amiaza Regina alege un sandwich sau o prăjitură cu biscuiți și ciocolată, unul dintre deserturile ei preferate, scrie Teotrandafir.com

Suverana, exemplu pozitiv la 94 de ani

De remarcat, în aceste zile, Regina Elisabeta a cucerit întreaga lume cu rujul său de un roşu intens. Specialiștii în limbaj corporal pariază că face acest lucru pentru a trimite un mesaj clar: moralul ridicat, criza poate fi învinsă și cu o notă suplimentară de culoare.

Pe scurt, monarhul nu pierde timp și ne catapultează direct în cele mai cool tendințe de frumusețe din 2020. De asemenea, amintiți-vă că Regina poartă întotdeauna ruj cu ea, fiind imortalizată în public de nenumărate ori, în timp ce încerca să şi-l aplice.