Lifestyle

Din păcate, e adevărat! Ce se întâmplă cu Florin Piersic? „El era cel mai expus dintre noi”

Din păcate, e adevărat! Ce se întâmplă cu Florin Piersic? „El era cel mai expus dintre noi”

Din păcate, e adevărat! Ce se întâmplă cu Florin Piersic? „El era cel mai expus dintre noi”.

După mai bine de jumătate de an în care nu a mai urcat pe scenă, admiratorii lui Florin Piersic sperau să-l vadă pe actor în luna august. Acesta avea programate patru spectacole, pe 3, 7, 28 și 29 august. Ar fi trebuit să apară, alături de Medeea Marinescu, în piesa „Străini în noapte”, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Explozia de cazuri COVID-19 din ultima vreme le-a frânt artiştilor speranţa reîntâlnirii cu publicul. Partenera de scenă a maestrului Piersic, Medeea Marinescu, a dezvăluit pentru Click! că spectacolele din august, și posibil și cele din septembrie, au fost anulate.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin: şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi. Plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a declarat Medeea Marinescu.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic? Actrița consideră că Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani, trebuie menajat tocmai datorită riscurilor care pot apărea în contextul dat.

„Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi, riscurile sunt prea mari”, mai spune frumoasa actriţă.