Info Actual

Info Actual > Showbiz > Divă celebră, cerută în căsătorie cu 2 kg de făină!
Showbiz

Divă celebră, cerută în căsătorie cu 2 kg de făină!

Divă celebră, cerută în căsătorie cu 2 kg de făină!

Divă celebră, cerută în căsătorie cu 2 kg de făină! În vreme de izolare, vedetele încearcă să-și țină aproape admiratorii, cum pot ei mai bine. Unele dintre ele aleg să-și prezinte stările de teamă sau de panică. Altele încearcă să vadă partea pozitivă chiar și în cele mai plictisitoare momente. Zilele trecute, Adelina Pestrițu a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care strânge la piept două pungi de câte un kilogram de făină.

Vedeta a mărturisit că a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de soțul ei. Doar că în loc de un inel cu diamante de mii de euro, acesta i-a dăruit ceva mult mai de preț, zilele acestea, de izolare: făină. ”La cea de-a doua auto-izolare, soțul meu și-a dat seama că nu poate să trăiască fără mine și văzând că și autoritațile îi recomandă zilnic să stea în casă, m-a cerut din nou în căsătorie. A folosit materia primă avută la îndemână, iar eu am spus : DA!”, a spus Adelina Pestrițu.

Postarea a avut succes. Admiratoarele Adelinei au postat și ele dovezi de iubire din partea iubiților sau soților lor: drojdie sau praf de copt. De altfel, în ultimele zile, Adelina s-a transformat într-o veritabilă gospodină și postează imagini cu fripturile pe care le prepară alături de Virgil.

Reamintim că Adelina Pestrițu a intrat în carantină la câteva zile după ce ieșise din prima auto-izolare impusă de deplasarea ei în Italia. La sfârșitul lunii trecute, vedeta a fost la Milano, la săptămâna modei, iar la întoarcere a luat singură decizia de a se închide în casă pentru o perioadă.