Info Actual

Info Actual > Showbiz > Divort la Casa Regala?! Adevarul despre Ducii de Sussex
Showbiz

Divort la Casa Regala?! Adevarul despre Ducii de Sussex

Divort la Casa Regala?! Adevarul despre Ducii de Sussex

Divort la Casa Regala? Adevarul despre Ducii de Sussex a iesit la iveala. Se pare ca cei doi nu isi pot gasi echilibrul nici dupa ce s-au mutat in America.

Potrivit unor surse până acum neoficiale, în curând va exista un divorț între Meghan Markle și Prințul Harry, deoarece cei doi nu vor putea găsi un echilibru acum, după ce se s-au stabilit în America.

Ar fi multe probleme în lumea de poveste a lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Din câte se pare, acum, când ex-ducii de Sussex s-au mutat în Los Angeles în mijlocul unei pandemii, viața pașnică pe care și-au dorit-o pare să fie un vis mult prea îndepărtat.

Divort la Casa Regala?!

Megxit-ul a avut consecințe, unele bune, altele rele și trebuie doar să luăm notă de el. Cu toate acestea, după cum au raportat unele scurse pentru Daily Mail, noua viață a lui Markle și a Prințului este departe de a fi fericită și senină, fiind la un pas de divorț .

Meghan Markle s-a certat cu Harry pentru că Prințul încă nu a reușit să-și găsească un loc de muncă
Sursele dezvăluie că Harry este foarte trist și furios. Și…s-ar părea că nu mai poate tolera certurile constante cu Meghan. Acest lucru se datorează faptului că Markle este acum implicată total în relansarea carierei sale după ce a fugit de coroană, suficient pentru a împinge stafful ei la o muncă extenuantă pentru a-i găsi un rol potrivit şi bine plătit la Hollywood.

Comportamentul celor doi ar fi dus la tensiuni

Meghan crede că a venit momentul să aibă grijă de viaţa lor şi să facă bani, dar eventualele contracte în lumea filmului s-ar putea să nu-i placă lui Harry. Între timp sunt mulţi care pariază pe divorţ în foarte scurt timp, notează ilgiornale.