Lifestyle

Djuna Davitasvili, celebra vindecătoare. Leacuri miraculoase pentru curățarea sângelui, a ficatului si a rinichilor

Djuna Davitasvili, celebra vindecătoare. Leacuri miraculoase pentru curățarea sângelui, a ficatului si a rinichilor

Djuna Davitasvili, celebra vindecătoare. Leacuri miraculoase pentru curățarea sângelui, a ficatului si a rinichilor.

Cea cunoscuta sub numele de Djuna, pe numele ei adevarat Eugenia Davidasvili, s-a nascut in 1949, in Georgia, si a murit in 2015. S-a afirmat atat prin eficienta tratamentelor sale, cat si prin acuratetea diagnosticelor. Cercetatorii de la Washington Research Centerau facut o serie de teste. Rezultatele acestor teste au fost uimitoare, aratand o acuratete de 97% in diagnosticare a celebrei vindecatoare.

Djuna Davitasvili considera ca, la baza sanatatii, sta alimentatia. Djuna identifica trei categorii mari de alimente, dupa cum urmeaza.

1. carne, peste, zeama de carne, oua, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (seminte), vinete.

2. verdeata, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grasimi, ulei vegetal.

3. paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine.

Djuna Davitasvili sustine ca, pentru curatirea organismului, trebuie sa se tina seama de cateva reguli usor de respectat.

  • Categoria nr. 1 de alimente reprezinta acizii, iar categoria nr. 3 – bazele. Nu se amesteca la aceeasi masa alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3.
  • Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3.
  • Diferenta dintre mesele acide si cele bazice trebuie sa fie de minimum 3 ore.
  • In curatirea organismului, lactatele sunt excluse.
  • Nu se bea apa in timpul mesei, ci abia la o ora dupa aceasta.
  • Tot cu o ora mai tarziu se pot consuma si fructe, intrucat ele se digera mai repede decat restul alimentelor.
  • Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi.
  • Curatirea organismului se face, de preferinta, in luna iunie.

Djuna Davitasvili. Leacuri miraculoase

Curatirea limfei si a sangelui

Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile.

Curatirea ficatului

Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore.

Atentie oameni buni: cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina toate reziduurile de la ficat.

Curatirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre – calculi renali)

Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece. Chiar daca nu va vine sa credeti, dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. In cazuri extrem de rare este nevoie ca procedura se fie repetata dupa doua saptamani.