Diverse

Doi frați români, spaima Spaniei prin violențele extreme la care supuneau femeile traficate pentru prostituție

Doi frați români, spaima Spaniei prin violențele extreme la care supuneau femeile traficate pentru prostituție
universul.net

Potrivit presei din Spania, în numai câțiva ani, frații Cristian şi Sebastian Săndulache au construit cea mai mare reţea de trafic uman din Spania.

Și din cauza violenței de neimaginat la care au fost supuse fetele (unele minore) pe care le exploatau, frații Săndulache au îngrozit toată Spania.

FOTO cancan.ro

Frații Săndulache, condamnați la 108 ani de închisoare împreună

După doi ani, în care au maltratat tinerele pe care le agățau cu metoda „lover boy” și le exploatau sexual, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la 108 ani de închisoare.

Acești doi frați, Cristian şi Sebastian Săndulache, au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Dar, ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.

Frații Săndulache au obligat o femeie să transporte droguri în vagin

Potrivit unui martor, fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar care i-a refuzat. Ulerior, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.

Încă o femeie, victimă, de asemenea, a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.

Frații Săndulache, de-a dreptul înspăimântători

O altă victimă, tânără, fiindcă câștigase prea puțin, a fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Apoi, i-au promis solemn că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede.

Alteori, cei doi fraţi, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală. Infractorii şi-au implantat bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace durere femeilor.

Faptele uluitoare ale celor doi au generat o nouă pedeapsă pe măsură: după cei 108 ani primiţi în 2018, fraţii au fost condamnaţi la încă 73 de ani de detenţie. În prezent, frații Săndulache au, în total, 181 de ani de închisoare.

Doi membrii ai clanului au fost arestați în România

În 2021, doi dintre locoteneții temutei grupări de proxeneți Săndulache, care acționa în Spania, au fost arestați, la Constanța în baza unor mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare spaniole din Oviedo.

Dar, temporar, Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au scăpat de extrădarea în Spania unde au fost condamnați fiecare la câte 18 luni de închisoare cu executare, cei doi fiind cercetați penal și în România.

În acest caz, Curtea de Apel Constanța a hotărât punerea în executare a mandatelor europene și predarea celor doi români autorităților spaniole doar după soluționare definitivă a cauzelor ce formează obiectul dosarului penal în care sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, influențarea declarațiilor și amenințare.

Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au fost judecați în Spania pentru participare la o grupare infracțională și forțare la practicarea prostituției. Și potrivit autorităților spaniole, cei doi membri ai clanului Săndulache au participat la recrutarea de tinere românce (cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani), pentru a le foța apoi să practice prostituției. Respectivele tinere erau convinse prin metoda lover-boy sau erau ademenite cu o viață mai bună pentru ele și familia lor și cu un loc de muncă bine plătit, citează newsweek.ro.