Social

Doliu in Familia Regala! Principesa Margareta a facut anuntul trist

Doliu in Familia Regala! Principesa Margareta a anuntat moartea verisorului primar al Regelui Mihai I.

Este vorba despre cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai I, Paul Bandram, „o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie”.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram. Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie. Majestatea Sa şi Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanţe soţiei celui dispărut, dna Katherine Brandram. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, informează site-ul romaniaregala.ro.

Doliu in Familia Regala. Potrivit sursei citate, fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mama Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

„Majestatea Sa Margareta şi surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta şi Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătuşa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florenţa, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana şi întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanţele împreună cu Principesa Ecaterina şi fiul ei, Paul”, mai informează romaniaregala.ro.