Info Actual

Info Actual > Showbiz > Doliu în lumea artistică! Vezi ultimul dialog fabulos avut cu Mircea Diaconu
Showbiz

Doliu în lumea artistică! Vezi ultimul dialog fabulos avut cu Mircea Diaconu

Doliu în lumea artistică! Vezi ultimul dialog fabulos avut cu Mircea Diaconu

Doliu în lumea artistică! Este o zi de doliu pentru lumea artistică de la noi. Vestea a fost actrița Mirela Oprișor, cunoscută și pentru rolul de Aspirina din Las Fierbinți. Actorul Constantin Drăgănescu a murit, anunțul trist fiind făcut în această dimineață.

 

Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață Constantin Drăgănescu

Constantin Drăgănescu a murit la vârsta de 84 de ani, însă motivul decesului său nu a fost momentan pronunțat și a rămas necunoscut. Mirela Oprișor a făcut un anunț pe contul ei de Instagram.

Actorul s-a născut în anul 1936, la Constanța. A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1961. Vestea morții fulgerătoare din lumea artistică a venit din partea Mirelei Oprișor, recunoscută și ca Aspirina, din serialul Las Fierbinți.

Actrița, Mirela Oprișor, a fost colegă cu Constantin Drăgănescu pe scena teatrului și se pare că actorul consacrat și-a pus amprenta asupra vedetei, care a transmis că este în doliu. Constantin Drăgănescu are un palmares impresionant, el a marcat apariții în foarte multe filme, scurtmetraje, seriale, dar și roluri de teatru.

Constantin Drăgănescu a avut o carieră impresionantă în lumea artistică românească, de peste 40 de ani, fiind specializat pe rolurile secundare. Actorul a apărut în foarte multe filme și a colaborat inclusiv și cu regizorii din noua generație. Și-a început parcursul artistic pe scenele teatrelor din Constanța, dar și Piatra Neamț, după care a marcat apariții și la Teatrul Bulandra, din Capitală.

Constantin Dragănescu a avut în urmă cu câteva săptâmâni, pe 9 februarie 2020, un dialog fabulos cu Mircea Diaconu „Ce mișto era când mă împușcai tu în frunte” (vezi aici dialogul), fiind prezent la comemorarea a 30 de ani de la moartea regizorului Alexandru Tatos.

 

“Dumnezeu sa te odihnească! Vei rămâne mereu în inima mea, Constantin Drăgănescu!”, a fost anunțul trist făcut de Mirela Oprișor, pe rețele sociale, în seara de joi.