Showbiz

Doliu în lumea modei! S-a stins din viața la doar 41 de ani. Apropiații sunt devastați

Doliu în lumea modei! S-a stins din viața la doar 41 de ani. Apropiații sunt devastați

Directorul artistic Louis Vuitton și fondatorul Off-White, Virgil Abloh, a murit duminică de cancer, potrivit unui anunț al grupului de lux LVMH. Avea 41 de ani.

„LVMH, Louis Vuitton și Off White sunt devastați să anunțe moartea lui Virgil Abloh duminică, 28 noiembrie, din cauza cancerului, împotriva căruia luptase în privat de câțiva ani”, se arată pe Twitter.

LVMH deține Louis Vuitton, printre alte mărci de lux.

Într-o declarație însoțitoare, grupul l-a citat și pe președintele LVMH, Bernard Arnault: „Suntem cu toții șocați după această veste groaznică. Virgil nu a fost doar un designer de geniu, un vizionar, a fost și un om cu un suflet frumos și o mare înțelepciune. „. declarație citită parțial.

O postare de duminică pe contul verificat de Instagram al lui Abloh a confirmat moartea acestuia și a adus un omagiu legendarului designer, menționând că acesta a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer în 2019.

„Suntem devastați să anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru Virgil Abloh, un tată, soț, fiu, frate și prieten extrem de devotat. Vom rămâne soția lui iubitoare, Shannon Abloh, copiii săi Lowe Abloh și Gray Abloh, sora lui Edwina Abloh, părinții săi Nee și Eunice Abloh și numeroși prieteni și colegi dragi”, se arată în postare.

„Timp de peste doi ani, Virgil s-a luptat cu curaj cu o formă rară și agresivă de cancer, angiosarcomul cardiac. El a ales să-și îndure lupta în privat, de la diagnosticul său în 2019, suferind numeroase tratamente provocatoare, toate în timp ce conducea mai multe instituții majore care acoperă modă, artă. , și cultură.

Prin toate acestea, etica sa în muncă, curiozitatea nesfârșită și optimismul nu s-au zdruncinat niciodată. Virgil a fost condus de dăruirea lui față de meșteșugul său și de misiunea sa de a deschide uși altora și de a crea căi pentru o mai mare egalitate în artă și cultură. El spunea adesea: „Totul Eu fac este pentru versiunea mea de 17 ani’, crezând profund în puterea artei de a inspira generațiile viitoare.

„Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin și vă cerem intimitate în timp ce plângem și sărbătorim viața lui Virgil.”