Info Actual

Info Actual > Showbiz > Doliu în lumea muzicii! A murit legendarul Kenny Rogers
Showbiz

Doliu în lumea muzicii! A murit legendarul Kenny Rogers

Doliu în lumea muzicii! A murit legendarul Kenny Rogers

Doliu în lumea muzicii! A murit legendarul Kenny Rogers, vineri seara, la vârsta de 81 de ani. Artistul s-a stins din viață din cauze naturale, în casa sa din Sandy Springs, Georgia. Familia i-a fost alături până în ultimele clipe.

Ca urmare a măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

“Kenny s-a stins pașnic, în casa sa, fiind înconjurat de cei dragi”, a anunțat impresarul cântărețului. Familia nu a vrut să dezvăluie problemele de sănătate de care suferea Kenny Rogers și a cerut presei și fanilor să fie înțelegători.

Kenny Rogers a fost o legendă a muzicii country, care a dominat topurile muzicale în anii ’70. Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”.

Cunoscut pentru vocea sa răgușită și pentru baladele minunate, inclusiv The Gambler, Lucille și Coward Of The County, cariera sa s-a întins pe mai mult de șase decenii.

Conform bbc, el și-a rezumat odată popularitatea explicând că a crezut că piesele sale „spun ceea ce orice bărbat vrea să spună și orice femeie vrea să audă”.