Lifestyle

Doliu în lumea muzicii! Fondatorul trupei Cargo a murit!

Doliu în lumea muzicii! Fondatorul trupei Cargo a murit!

Astăzi, 8 martie, Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a decedat după aproximativ două săptămâni de luptă cu virusul ucigaș din China. Artistul, în vârstă de 61 de ani, a fost internat pe data de 23 februarie, diagnosticat cu COVID-19.

Pe data de 23 februarie, fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar a ajuns la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Medici au spus că era stabil, chiar dacă Adi Bărar avea și alte comorbidități. Starea sa de sănătate se aleriorare la un moment dat și fusese și detubat, dar, ulterior, s-a înrăutățit.

Astăzi, 8 martie, fondatorul trupei Cargo, a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China. Vestea tristă a fost annțată de colegii de trupă, care au postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant.

Mesajul emoționant al colegilor săi

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook.

Ultimul paragraf e constituit din versurile unei celebre piese a trupei timișene, „Aproape de voi”.

Adrian Armand Bărar a fost hitarist, compozitor textier și producător muzical, iar în anul 1985 a fondat formația Cargo și a scos 8 albume cu legendara trupă timișoreană, potrivit Libertatea.