Info Actual

Info Actual > Diverse > Doliu în lumea presei! Un jurnalist celebru s-a stins din viață
Diverse

Doliu în lumea presei! Un jurnalist celebru s-a stins din viață

Doliu în lumea presei!  Celebrul jurnalist Mihnea Petru-Pârvu, considerat unul din cei mai buni autori de reportaje și anchete din presă, a fost răpus de o boală crâncenă la vârsta de 51 de ani. Anunţul a fost făcut de Dan Andronic, într-un material publicat pe EVZ.RO.

„Cel mai greu pentru un jurnalist este să scrie știri despre colegii săi, despre oameni cu care a împărțit aceeași bucată de pâine. Astăzi este una din aceste zile. Mihnea Petru-Pârvu, colegul nostru, s-a stins din viață!!”

Și jurnalistul Radu Tudor a făcut anunțul trist pe contul personal de socializare: „S-a întâmplat mult prea repede. Am vorbit cu el de patru ori în ultimele 48 de ore. Făcuse o criză hepatică pe fondul citostaticelor și era la ATI Rm Vâlcea. Conducerea Spitalului Militar Central s-a implicat exemplar pentru reinternarea lui pe Secția Oncologie, fiind adus de urgență cu o ambulanță la București.

Din păcate, s-a stins după ce a ars ca o torță. Dumnezeu să te odihnească în pace, Țache!”, a scris, duminică dimineață, Radu Tudor pe contul său de Facebook.