Info Actual

Info Actual > Diverse > Doliu în lumea sportului românesc. A murit la doar 43 de ani. Ce l-a răpus pe Martin Tudor?
Diverse

Doliu în lumea sportului românesc. A murit la doar 43 de ani. Ce l-a răpus pe Martin Tudor?

Doliu în lumea sportului românesc. A murit la doar 43 de ani. Ce l-a răpus pe Martin Tudor?

Doliu în lumea sportului românesc. Fostul portar Martin Tudora, fotbalist român care a evoluat pe postul de portar. a murit luni, la numai 43 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet în lumea sportului românesc. Martin a decedat în urma unui unui infarct.

Apropiații lui Martin Tudor spun că inima acestuia începuse să slăbească cauza evenimentelor dificile care s-au tot petrecut în viața sa în urmă cu 5 ani, informează evz.ro.

Doliu în lumea sportului românesc. „Divorțul prin care a trecut acum cinci a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin…”

„Tudorică a fost un bărbat puternic, dar din păcate divorțul prin care a trecut acum cinci a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori…

Era supărat pentru că avea mari probleme ca să își poată vedea copiii. Se gândea în permanență la ei și întâmpina tot felul de dificultăţi. Nu este ușor să treci printr-un divorț, mai ales că ai și copii.

El și-a iubit enorm copiii, deși aceștia nu erau în grija sa. Nu putea să stea fără ei… Divorţul i-a distrus inima”, a dezvăluit un apropiat al fostului fotbalist stelist pentru sursa citată.