Info Actual > Showbiz > Doliu în România! „O inimă mare a încetat să mai bată”. Victor Socaciu s-a stins
Showbiz

Doliu în România! „O inimă mare a încetat să mai bată”. Victor Socaciu s-a stins

Doliu în România! „O inimă mare a încetat să mai bată”. Victor Socaciu s-a stins

Victor Socaciu, autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat, a murit la 68 de ani. Artistul a decedat la Spitalul Carol Davila Bucureşti. Anunțul a fost făcut public chiar de către fiica sa, distrusă de durere în urma plecării celui care i-a fost tată. 

Doliu în România! „O inimă mare a încetat să mai bată”. Victor Socaciu s-a stins

Anunțul trecerii la cele veșnice a celui mai îndrăgit cântăreț din România a frânt inimile multor români. Starea sa de sănătate se agravase încă din luna septembrie. Fiica lui a scris un mesaj emoționant pe contul personal de socializare.

Fiica lui Victor Socaciu: „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer.”

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis fiica artistului, Ana-Maria Socaciu, într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu puţin timp.

Marina Almășan, fosta soţie a artistului, a postat și ea un mesaj de adio pe Facebook.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”, a scris Marina Almășan.

Amintim că în luna aprilie a acestui an, Victor socaciu s-a infectat cu SARS-COV-2, iar plămânii au fost afectați în proporție de 50%.

Surse apropiate ale artistului spuneau că interpretul de muzică folk nu poate respira fără oxigen, dar nu a fost intubat. Reprezentanții unității medicale au scris că nu au voie să ofere declarații despre starea pacientul internat, fără acordul său.

„Spitalul Metropolitan Monza se supune tuturor rigorilor legale, inclusiv GDPR, și nu poate da declarații despre pacienții internați, fara acordul acestora! Vă asigurăm de toata atenția oferită tuturor pacienților noștri”.