Info Actual

Info Actual > Diverse > Doliu în sport! Fostul președinte al lui Real Madrid a murit după ce a fost infestat cu coronavirus
Diverse

Doliu în sport! Fostul președinte al lui Real Madrid a murit după ce a fost infestat cu coronavirus

Doliu în sport! Fostul președinte al lui Real Madrid a murit după ce a fost infestat cu coronavirus

Doliu în sport! Fostul președinte al lui Real Madrid, Lorenzo Sanz, a murit sâmbătă, după ce a fost infestat cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de fiul său, Lorenzo Sanz Duran, pe Twitter, potrivit BBC.

“Tatăl meu a murit. Nu a meritat un sfârșit într-o asemenea manieră. Unul dintre cei mai buni, cei mai curajoși și muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia lui și Real Madrid au fost pasiunea lui.”, a scris fiul lui Sanz.

Lorenzo Sanz avea 76 de ani. El a fost considerat unul dintre principalii artizani ai revenirii lui Real Madrid în elita fotbalului mondial. În perioada conducerii sale (1995-2000), clubul din capitala Spaniei a câștigat de două ori Liga Campionilor, după o pauză de 42 de ani.

Sanz a fost internat la un spital din Madrid, la începutul acestei săptămâni, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile. El suferea de mai multe afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

Bilanțul pandemiei de coronavirus a ajuns la peste 25 de mii de infectați în Spania și 1381 de morți.