Info Actual

Info Actual > Showbiz > Doliu in teatru! A murit un tanar actor. Toata tara il plange!
Showbiz

Doliu in teatru! A murit un tanar actor. Toata tara il plange!

Doliu in teatru! A murit un tanar actor. Toata tara il plange!

Doliu in teatru! A murit un tanar actor, in varsta de 26 de ani. Intreaga tara il plange pe cel considerat unul dintre cei mai talentați tineri actori din România.

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești și basist la trupa Blue 420, a încetat din viață.

Tânărul actor a murit din cauza unei complicații apărute în urma unui transplant renal, mai exact o infecție la plămâni. Potrivit Jurnalul de Argeș, Andrei Nedelea era internat la Spitalul Fundeni din București.

„Jurnalul unui nebun”, “Migraaaanți”,” Nevestele vesele”, “Romanțioșii”, “Experimentul P”., “Fania Fénelon” sunt piesele în care Andrei Nedelea a jucat la teatrul piteștean.

Doliu in teatru. Actrița Ada Dumitru a anunțat decesul lui Andrei Nedelea pe pagina sa de Facebook, potrivit EVZ.

De asemenea, Teatrul Național din Craiova, mai mulți actori și oameni importanți ai Teatrului Românesc și-au exprimat regretul față de trecerea în neființă a actorului.

„Cu imensă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a tânărului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultății de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universității din Craiova, colaborator al Teatrului Național „Marin Sorescu” la producția Iulius Caesar, regia Peter Schneider. La capătul unei lungi perioade de suferință, Andrei a pierdut propria lupta însă, pentru noi, el a reușit mereu să aducă bucurie, energie pozitivă și optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”, au scris reprezentanţii Teatrului Naţional din Craiova.

See you on the other side, our angel!

Posted by Ada Dumitru on Monday, 23 March 2020