Info Actual

Info Actual > Showbiz > Doliu la ProTv! De ce s-a sinucis solistul trupei 7 Klase?
Showbiz

Doliu la ProTv! De ce s-a sinucis solistul trupei 7 Klase?

Doliu la ProTv! De ce s-a sinucis solistul trupei 7 Klase?

Doliu la ProTv! De ce s-a sinucis solistul trupei 7 Klase? Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase a fost găsit fără viața în incinta unui apartament din București, în dimineața zilei de 24 martie. Oamenii legii s-au deplasat la locuință după ce au fost alertați de o rudă a artistului care era îngrijorată de faptul că acesta nu răspundea apelurilor. Ajunși la locul faptei, polițiștii au constatat că solistul se strangulase cu o curea.

Cătălin Caragea a fost solistul al trupei „7 Klase”. Trupa a participat în 2018 la emisiunea „Românii au talent”, de la Pro Tv, iar prestaţia solistului a lăsat o impresie deosebită atât în rândul juriului, cât şi a telespectatorilor.

În mediul virtual au apărut informații conform cărora  tânărul artist s-ar fi sinucis din dragoste. Cei apropiați susțin că acesta ar fi fost părăsit de iubită, astfel că artistul a intrat în depresie, alegând să-și pună capăt zilelor.

„Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”

Conform voceabasarabiei, Ion Caragea, tatăl lui Cătălin Caragea, a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook. „Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule.”

Părinții regretatului solist al trupei „7 Klase”, nu-l vor conduce pe Cătălin pe ultimul drum, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.