Actual International

Donald Trump şi-a lăsat fiica cea mică pe mâini bune. Tiffany Trump s-a căsătorit cu un miliardar mai mic cu 4 ani decât ea

Donald Trump şi-a lăsat fiica cea mică pe mâini bune. Tiffany Trump s-a căsătorit cu un miliardar mai mic cu 4 ani decât ea
FOTO: FACEBOOK IVANKA TRUMP

Donald Trump şi-a căsătorit fiica în acest week-end. Tiffany Trump, fiica cea mică a fostului preşedinte SUA, în vârstă de 29 de ani s-a căsătorit cu logodnicul său Michael Boulos.  Marla Maples, mama lui Tiffany a divorțat de Donald Trump în 1999.

Donald Trump şi-a lăsat fiica cea mică pe mâini bune. Tiffany Trump s-a căsătorit cu un miliardar mai mic cu 4 ani decât ea

În pauza dintre luptele politice de la Washington ale tatălui său şi în ciuda zvonurilor că uraganul Nicole le va distruge planurile de nuntă, mezina fostului președinte SUA a reușit să se căsătorească sâmbătă cu logodnicul său Michael Boulos.

Nunta a avut loc sâmbătă la luxosul resort Mar-a-Lago, ce aparține familiei Trump. Fostul președinte american a fost foarte bucuros de eveniment și foarte elegant, în frac și cu un trandafir proaspăt în buzunarul hainei. Superba Tiffany a avut o spectaculoasă rochie albă cu inserții de pietre prețioase și a părut o prințesă din povești, cu părul blond desfăcut și coafat în bucle romantice.

Tânăra i-a avut aproape pe părinții săi, Marla Maples și Donald Trump. Mirele foarte emoționat a savurat la maxim ziua căsătoriei, îmbrăcat și el la papion și cu o orhidee în piept.

Mezina în vârstă de 29 de ani a avut parte de nunta vieții sale: s-a căsătorit cu miliardarul Michael Boulos, cu 4 ani mai mic decât ea într-o ceremonie super luxoasă la proprietatea lui Donald Trump din Florida.

Celebrul tată ajuns la 76 de ani și-a condus la altar fiica, îmbrăcată într-o senzațională rochie de mireasă Elie Saab

 

 

Imaginile cu Donald Trump și Tiffany sunt spectaculoase, cei doi pășind printr-un spectaculos tunel de flori multicolore. Îl vedem pe fostul președinte SUA vizibil emoționat în timp ce fiica sa îl ține de braț, îmbrăcată ca o prințesă, într-o imagine ruptă parcă din filmele americane romantice.

Marla Maples, mama lui Tiffany, care a divorțat de Donald în 1999 a purtat, de asemenea, tot o ținută Elie Saab, de culoarea lavandei, cu un umăr gol.

Nu a lipsit nici actuala soție a lui Donald Trump, fosta Primă Doamnă SUA, Melania Trump. Și de data aceasta, a fost spectaculoasă, într-o rochie lungă, crem, cu talia marcată și fără mâneci.

 

Tot decorul localului a fost spectaculos, cu flori dintre cele mai frumoase.

Donald Trump a fost un socru mic vizibil emoționat, care și-a sărutat fiica pe obraz, după ce a condus-o la altar.

De la nuntă nu a lipsit nici celebra soră a lui Tiffany, spectaculoasa Ivanka Trump, care a avut o romantică rochie bleu, cu sandale argintii.

Ceremonia de căsătorie a avut loc în exterior, iar invitații au fost încântați de aranjamentele florale și superbul apus care i-a răsfățat din plin, la un pahar de șampanie.

Povestea de iubire dintre Tiffany Trump și Michael Boulos a început în 2018. S-au cunoscut în timp ce ea era într-o vacanță europeană, iar el studia la City University of London.

Michael Boulos provine dintr-o familie super bogată și a cerut-o pe Tiffany Trump în căsătorie în 2021, în grădina de la Casa Albă.