Info Actual

Info Actual > Showbiz > Donație de 10 milioane de dolari în criza COVID-19, „pentru a ajuta americanii”
Showbiz

Donație de 10 milioane de dolari în criza COVID-19, „pentru a ajuta americanii”

Donație de 10 milioane de dolari în criza COVID-19, „pentru a ajuta americanii”

Donație de 10 milioane de dolari în criza COVID-19, „pentru a ajuta americanii”. Oprah Winfrey, 66 de ani, a declarat joi că donează 10 milioane de dolari pentru lupta împotriva noului coronavirus, inclusiv unei noi iniţiative destinate procurării de alimente pentru americanii vulnerabili în timpul pandemiei, conform Reuters.

Donez 10 milioane de dolari pentru a ajuta americanii în timpul acestei pandemii în oraşele din toată ţara şi în zonele în care am crescut”, a declarat vedeta. Aceasta s-a născut într-o familie săracă în Mississippi şi a crescut Milwaukee şi Tennessee.Winfrey a făcut anunţul chiar în ziua în care autorităţile americane au făcut public faptul că un număr record de 6,6 milioane de americani au depus actele pentru ajutor de şomaj.

O parte din bani vor merge către noua iniţiativă America’s Food Fund, lansată împreună cu Apple Inc, Fundaţia Ford, Laurene Powell Jobs şi actorul Leonardo DiCaprio, şi destinată procurării de alimente pentru persoanele cele mai afectate de pandemia de coronavirus, cum ar fi copiii care se bazau pe prânzul oferit la şcoală, familii cu venituri reduse, bătrâni şi persoanele confruntate cu pierderea locului de muncă.

Oprah Winfrey a lansat luna trecută, pe Apple TV+, emisiunea săptămânală “Oprah Talks COVID-19”, în care vorbeşte cu lideri din diferite domeni despre modalităţi prin care se poate trece peste criza provocată de pandemie.