Info Actual > Showbiz > Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate: Mi s-a făcut rău, simțeam niște ghemotoace
Showbiz

Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate: Mi s-a făcut rău, simțeam niște ghemotoace

Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate: Mi s-a făcut rău, simțeam niște ghemotoace

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Dorian Popa, care are o energie molipsitore și este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, se confruntă cu mici probleme de sănătate. Vedeta le-a povestit fanilor săi pe canalul său de YouTube.

Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate

Dorian Popa le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube că s-a confruntat cu mici probleme de sănătate. Artistul a mărturisit că nu a mai trecut de mulți ani prin asemenea stări și că a reușit cu greu să își revină, singurul lucru pe care putând să-l mănânce fiind o halviță.

„Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de ani de zile. Nu înțeleg ce a fost în dimineața asta, dar o iau așa cum vrea Dumnezeu. M-am trezit, m-am grăbit să îmi fac shake-ul, să pornesc și eu ziua. Mi-am făcut shake-ul și, într-adevăr, pariurile cu albușurile crude este un pariu greu de căștigat, dar de cele mai multe ori îl câștig. V-am zis că nu mi s-a mai întâmplat de ani de zile lucrul ăsta. Am terminat shake-ul și în cinci, maxim zece minute a început să mi se blocheze stomacul, simteam niște ghemotoace în stomac. Mi s-a făcut rău, precum copilașii, dar rău, rău, nu dramatizăm.

Tot ce încercam să bag în gură, mi se întorcea direct

Am mai stat puțin, m-am dus la baie, m-am mai eliberat. Problema este clar că a fost ceva, și eu cred că de la albușuri, că altfel nu se justifică. Ieri am mâncat super fresh, astăzi am avut doar shake-ul de dimineață. Am încercat să beau niște apă, niște socată cu puțină lămâie, mai acrișoară, dar tot ce încercam să bag în gură, mi se întorcea direct. Au trecut vreo oră, două de când mi s-a întâmplat asta și am reușit să mânânc o halviță. Văd că este mai bună situația, dar a fost foarte ciudat”, a povestit Dorian Popa pe canalul său de YouTube, potrivit Spectacola.