Showbiz

Două femei i-au marcat viața lui Putin, dar și comportamentul. Liderul rus, de la bun-simț, la bullying

Două femei i-au marcat viața lui Putin, dar și comportamentul. Liderul rus, de la bun-simț, la bullying
Foto: Digi24, WION

Marile iubiri ale lui Putin rămân ca o amprentă în istoria Federației Ruse. Este vorba despre cele două femei care i-au marcat viața, soția, numită după numele lui, Putina, de care a divorțat, mulți ani în urmă și fosta gimnastă, despre care se știe că o ține aproape și astăzi. Despre celelalte ”încercări”, fugitive și ascunse, vom afla abia când secretele vor fi scoase la iveală.

Două femei i-au marcat viața lui Putin, soția și fosta gimnastă. Una este trecut, iar alta prezent

Despre marile iubiri ale lui Putin, există o poveste, pe larg, într-un amblu material realizat de Omniapres. Liudmila Shkrebneva este singura soție legală de care poporul rus știe, evenimentul, la acea vreme, fiind public. El s-a căsătorit cu frumoasa stewardesă, în văzul lumii, fără ascunzișuri și secrete, povestea vieții lui fiind, pe atunci, o carte deschisă. Restul sunt doar zvonuri oprite de cenzura de la Kremlin.

 

 

 

 

 

 

 

Vladimir Putin a cunoscut-o la începutul anilor 1980 pe Lyudmila Shkrebneva datorită unui prieten comun care îi invită la teatru. Pe atunci ea lucra ca stewardesă pentru Aeroflot, o meserie foarte apreciată în perioada sovietică. Ulterior, Lyudmila termină Facultatea de Filologie de la Universitatea din Leningrad, specializându-se în limba spaniolă.

Lyudmila a fost căsătorită timp de 20 de ani cu liderul de la Kremlin

Lyudmila (64 de ani astăzi) și Vladimir Putin (69 de ani) s-au căsătorit pe 28 iulie 1983 şi au locuit inițial în Germania de Est, din 1985 până în 1990. Împreună au două fete, pe Maria (37 de ani) şi pe Yekaterina (36 de ani). Divorțul s-a înregistrat în 2014, după mai bine de două decenii de căsnicie, când se pare că Putin s-a îndrăgostit nebunește de gimnasta cu peste 30 de ani mai tânără.

În 2020, o investigație a celor de la Proekt a arătat că Putin a avut, după ce a devenit prima dată Președintele Rusiei în 1999, o aventură cu Svetlana Krivonogikh, în timpul căsătoriei sale cu Putina.

Una dintre marile iubiri ale lui Vladimir Putin a fost și este fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva. În 2013, Alexei Navalny a spus că Putin s-a căsătorit cu Kabaeva. La Olimpiada de Iarnă de la Sochi, stațiunea preferată a lui Putin, din 2014, cei doi au fost văzuți purtând verighete. S-a tot spus că surse apropiate liderului de la Moscova au confirmat că Putin și Kabaeva au cel puțin doi copii gemeni și acum îl așteaptă pe cel de-al treilea.

Putin a pus mâna pe „cea mai flexibilă femeie din Rusia”

Despre Alina Kabaeva, fostă gimnastă olimpică de gimnastică ritmică, deține mai multe funcții puternice și se zvonește de mult timp că ar fi iubita lui Putin. Ea prezidează astăzi Consiliul de Administrație al Grupului Național de Presă din Rusia, care controlează mai multe posturi de televiziune.

S-a născut în regiunea Tașkent, Uzbekistan, are 38 de ani, este cu 31 de ani mai tânără decât președintele rus și ar avea și copii cu acesta, nu se știe exact câți. Numită cândva „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, ea a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Apoi, mai mult de șase ani a ocupa scaunul de deputat în partidul Rusia Unită, al lui Putin.

În 2014, s-a retras din politică pentru rolul din Grupul Național de Presă, chiar dacă nu avea experiență în domeniu (în afară de găzduirea unei emisiuni TV).

Apropiații spun despre cei doi, Putin și Kabaeva că se iubesc cu pasiune și astăzi. Îi unește sportul, planificarea informațiile pentru media, cenzurațe și necenzurate, dar și copiii. Iar despre Kabaeva se poate vedea cu ochiul liber transformarea prin care a trecut, de-a lungul timpului, lângă cel mai de temut om din Rusia. Dacă până mai ieri, întrega ei fața era lumină, râdea zgomotos, cu o gură larg deschisă, astăzi, chipul ei este întunecat și abia dacă mai arată un zâmbet firav în colțul gurii.

Fosta soție s-a refugiat în Franța

Lyudmila Putina este acum căsătorită cu omul de afaceri rus Artur Ocheretny, mai tânăr cu 20 de ani ca ea, și locuiesc retrași într-un sat din sud-vestul Franței, la Anglet.

Daily Mail a publicat o serie de fotografii ale vilei cuplului rus, unde gardul și poarta de la intrare pe domeniu au fost acoperite cu graffiti. S-a desenat în culorile steagului Ucrainei – albastru și galben – și s-au scris zeci de mesaje injurioase: „F**k” și „F**k Poutine” .

Ortografia „Poutine” este în franceză, semn că cel sau cei care au scris cu sprayul sunt francezi.

Conacul întins pe un deal poartă numele de „Vila Suzanna” și a fost cumpărat de omul de afaceri rus Artur Ocheretny, actualul soț al Lyudmilei Putin, scrie Rețete și Vedete.