Diverse

Dovezi incontestabile care atestă că oamenii uriași au existat pe Pământ. Foto și video

Dovezi incontestabile care atestă că oamenii uriași au existat pe Pământ. Foto și video

Există numeroase mărturii arheologice care au ieșit la suprafață și ne demonstrează un adevăr incontestabil și anume că au existat pe pământ fel de fel de civilizații, oamenii gigantici fiind unii dintre aceștia.

Dovezi incontestabile care atestă că oamenii uriași au existat pe Pământ. Foto și video

Dar dacă uriașii nu sunt deloc mituri, ci o parte din istoria noastră reală, care ne-a fost ascunsă, până acum, se întreabă retoric realizatorul unui top de dovezi incontestabile, evidențiat de internauții pinterest, care atestă că oamenii uriași au existat cu adevărat pe Pământ. O altă dovadă edificatoare în acest sens sunt oamenii înalți de astăzi, cei de peste 1.90 despre care se crede că ar fi urmașii acestor giganți despre care vom vorbi astăzi.

Capitolul 6 din Geneza, Biblia, spune: „Erau uriași pe pământ în zilele acelea și după aceea.” Se spune că Goliat biblic ar fi fost doar unul dintre cei patru frați. Există nenumărate povești despre uriași din întreaga lume: din tradițiile nordice, indiene, mayașe, aztece, incașe și grecești.”

Uriașii din Ecuador

În 2013, după furtunile puternice din Ecuador, în provincia Aloha a fost găsit un craniu mare de femelă. Oamenii de știință au stabilit că craniul avea o vechime de aproximativ 600 de ani.

Descoperirea craniului a inspirat o căutare a restului scheletului, ale cărui părți au fost găsite și asamblate câteva săptămâni mai târziu. Înălțimea lui, totalmente impresionantă.

Schelet uriaș ecuadorian expus într-un muzeu. Foto: Pinterest

Cercetările ulterioare au dus la descoperirea a încă 5 schelete gigantice în aceeași zonă. Toate scheletele aveau o înălțime cuprinsă între 2,5 și 2,8 metri și erau îngropate în morminte adânci și elaborate. Acestea au fost găsite în două situri diferite, ceea ce i-a determinat pe oamenii de știință să concluzioneze că acestea proveneau probabil din două triburi diferite.

Una dintre cele mai faimoase amprente gigantice a fost descoperită în afara orașului Mpuluzi, Africa de Sud. A fost găsită în urmă cu 100 de ani de un vânător, iar localnicii au numit-o „amprenta lui Dumnezeu„. Amprenta are o lungime de 1,2 metri, iar dacă restul corpului ar fi fost dimensionat proporțional cu piciorul, uriașul care a făcut-o ar fi avut o înălțime de 24-27 de metri.

Oase ciudate într-o zonă muntoasă

Rămășițele unui gigant mult mai mare au fost găsite în Ecuador în 1964. Părintele Carlos Vaca, un preot care lucra cu spitalele, a fost chemat să examineze niște oase ciudate găsite într-o zonă muntoasă. Oasele au fost duse la cercetătorul austriac de artefacte Klaus Dona, care a permis mai multor experți să le vadă. Cu toții au ajuns la aceeași concluzie: toate aparțineau unui om care ar fi avut probabil o înălțime de peste 25 de metri. Aceștia au concluzionat, de asemenea, că oasele aveau o vechime de peste 10.000 de ani.

New York Times scria în ediția din 4 mai 1912: cele 18 schelete găsite de frații Pearson, prezentau mai multe trăsături ciudate și ciudate. Înălțimea lor era cuprinsă între 2,6 metri și 3,5 metri, iar craniile lor sunt mult mai mari decât cele ale oricărui om care locuiește astăzi în America. Aveau tendința de a avea un rând dublu de dinți, capete alungite, 6 degete la mâini și 6 la picioare și, la fel ca oamenii, proveneau din diferite rase. În ultimii peste 100 de ani, mii de schelete gigantice au fost descoperite în întreaga lume, în special în Midwestul american.

Foto: pinterest/video: youtube (documentar)

Uriașii din România

S-a vorbit și s-a scris de mai multe ori despre existența unor uriași și pe teritoriul României. Există tot felul de legende despre uriașii care au trăit în Maramureș, în zona Hunedoarei sau în Giurgiu.

Dovezile sunt puține, dar totuși au fost descoperite câteva schelete ale unor oameni foarte mari, precum și urme de picior.

S-a tot scris că, la necropola antica de la Argedava – Giurgiu, ar fi fost descoperite 80 de schelete de uriasi, care ar avea 4-5 metri înalțime.