Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dr. Adina Alberts spune adevărul: „Da, Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!”
Showbiz

Dr. Adina Alberts spune adevărul: „Da, Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!”

Dr. Adina Alberts spune adevărul: „Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!” Horia Mosculescu (83 de ani) a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat simptome specifice coronavirusului. Care sunt rezultatele testului?

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, dr. Adina Alberts spune adevărul.

„Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară. Pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli.

Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19”, a spus medicul..

Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!”

„Astăzi, imdiat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: “Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!”

Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste! Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și teelefonic: “Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!””, a fost mesajul Adinei Alberts.

Horia Moculescu a fumat timp de de 40 de ani. A spus stop acestui viciu de aproape 20 de ani, dar perioada în care nu a avut grijă și-a lăsat amprente asupra sănătății sale. Horia Moculescu suferă de Boală Obstructiv Pulmonară Cronică. Simptomele acestei boli includ: tuse cronică, bronșită acută, oboseală.