Info Actual

Info Actual > Diverse > Dr. Ovidiu Bojor: Dacă vă alegeţi cu răceli şi cu gripe, atunci ajutaţi-vă corpul să lupte cu boala
Diverse

Dr. Ovidiu Bojor: Dacă vă alegeţi cu răceli şi cu gripe, atunci ajutaţi-vă corpul să lupte cu boala

Dr. Ovidiu Bojor: Dacă vă alegeţi cu răceli şi cu gripe, atunci ajutaţi-vă corpul să lupte cu boala

Dr. Ovidiu Bojor, doctor farmacist şi membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, a vorbit despre soluțiile de vindecare în plin sezon de gripe și răceli. Academicianul spune că este important să ne ajutăm corpul să lupte cu boala!

„E mai bine să prevenim decât să tratăm, chit că e vorba de un simplu guturai sau de o gripă. Întăriţi-vă sistemul de apărare al organismului prin odihnă – minim opt ore de somn pe zi, mişcare, alimentaţie curată şi sănătoasă şi un stil de viaţă ordonat.

Ajutaţi-vă corpul să lupte cu boala

Daca vă alegeţi cu răceli şi cu gripe, atunci ajutaţi-vă corpul să lupte cu boala. Ţineţi aproape de vitamina C naturală, minim un gram pe zi, plus fructe şi legume bogate în vitamina C naturală. Goji, măceşe, catină. Zilnic, atât în forma naturală, cât şi sub formă de siropuri, extracte, ceaiuri, infuzii.

Aţi făcut febră? Nu vă speriaţi!

Febra este o reacţie de apărare a organismului şi ea arata că luptăm cu boala. Dacă, însă, febra ajunge la cote prea înalte, mizaţi pe chinina şi pe coaja de salcie – infuzii. Sunt antifebrifuge naturale“, a recomandat academicianul în cadrul conferinţei „Respiră pentru viaţă, respiră pentru sănătate“, potrivit Adevărul.