Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dragoste în vremea Coronavirusului. Adela Popescu, mesaj furios pentru soțul său: „Cum naiba ai plecat tu fix acum???”
Showbiz

Dragoste în vremea Coronavirusului. Adela Popescu, mesaj furios pentru soțul său: „Cum naiba ai plecat tu fix acum???”

Dragoste în vremea Coronavirusului. Adela Popescu, mesaj furios pentru soțul său: „Cum naiba ai plecat tu fix acum???”

Dragoste în vremea Coronavirusului. Adela Popescu, mesaj furios pentru soțul său: „Cum naiba ai plecat tu fix acum???” Sunt cuvintele pe care i le-a adresat soțului său, Radu Vâlcan. După cum știți, acesta se află  în Republica Dominicană, unde filmează pentru emisiunea „Insula Iubirii”.

În plină criză de coronavirus, Adela Popescu a postat pe contul său de Instagram o „Declarație de dragoste” mai puțin întâlnită. Actrița îi reproșează soțului său că a plecat lăsând-o singură cu copiii, în aceste vremuri atât de tulburi. Rămasă fără voce, aceasta a mărturisit că e furioasă pe soțul său.

„Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Așa cum știi, am rămas fără voce. Doamna Dr. mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?

O să-mi spui: „dar te ajută maică-ta, maică-mea”. Iar eu o să-ți răspund: „cum naiba ai plecat tu fix acum???” Mor de nervi!

Da. știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu ca la fundamentul lui stă lipsa ta.

Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta ca să pot să îți spun pe gură, într-o formă elegantă, cam tot ce simt…”

„Declarația de dragoste” a Adelei Popescu a devenit virală. Răspunsul lui Radu Vâlcan a fost apreciat deasemenea. Acesta a răspuns simplu, „Și eu te iubesc, dragostea mea!”