Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dragoste în vremea COVID-ului! George Burcea și Viviana Sposub. „De ce te ferești, de aia nu scapi”
Showbiz

Dragoste în vremea COVID-ului! George Burcea și Viviana Sposub. „De ce te ferești, de aia nu scapi”

Dragoste în vremea COVID-ului! George Burcea și Viviana Sposub. „De ce te ferești, de aia nu scapi”

Dragoste în vremea COVID-ului! George Burcea și Viviana Sposub. „De ce te ferești, de aia nu scapi”

La doar câteva luni de la începutul relației lor de dragoste, Viviana Sposub și George Burcea au decis să locuiască împreună. Cei doi au apărut la „Vorbește Lumea”, la Pro TV, și au clarificat zvonurile legate de relația lor.

Cei doi îndrăgostiți au precizat că stau împreună din întâmplare. george Burcea a povestit cum a decoperit că este infectat cu coronavirus, deși nu a avut deloc simptome.

„Trebuia să încep un proiect al meu și cum înaintea fiecărui proiect trebuie să facui testul COVID, am descoperit, random,din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic”, a spus George Burcea.

La rândul său, Viviana a recunoscut că nu a stat pe gânduri și s-a testat rapid.

„Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, care a ieșit pozitiv, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Vedeți cum e, de ce te ferești, de aia nu scapi. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile”, a spus și Viviana Sposub.

Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare: "Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă"

„Nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat”

Vedeta a mai adăugat că singurul lucru de care îi este teamă este faptul că trebuie să stea închisă în casă cu un bărbat, timp de două săptămâni.

„Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat! Și atunci e posibil să o iau razna din alte motive. Noi, de fapt, nu stăm împreună, COVID-ul ne-a adus împreună”, a spus Viviana.

George Burcea a explicat de ce a ales să locuiască împreună cu noua sa iubită, în perioada izolării.

„Noi nu locuim împreună, am văzut că s-a tot scris despre acest lucru. Noi am decis să stăm împreună pe perioada carantinei, pentru că eu locuiesc într-un apartament cu nasul celui de-al doilea meu copil. Și am decis să decis să nu-l infectez și pe el, pentru că are activitate artistică. Așa că am decis să vin frumos la Viviana, pentru două săptămâni.

Cei doi au mai spus că nu-și fac  planuri de viitor și că trăiesc această relație doar la timpul prezent. Viviana Sposub e foarte încântată de fetițele iubitului său și a declarat că nu este nicidecum deranjată că George are copii.

„Sunt două fetițe extraordinare de care George mi-a tot povestit și în timpul Fermei și după Fermă. Noi pornim cumva de la zero și fiecare vine cu trecutul său. Nu ne putem decât bucura de prezent”, a precizat frumoasa prezentatoare.