Lifestyle

Dragoste și afaceri. Cristina Bâtlan dezvăluie cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț

Cristina Bâtlan
sursa foto arhiva personala

Cristina Bâtlan, cunoscută pentru implicarea sa în „Imperiul Leilor” și pentru succesul său în afaceri, a dezvăluit recent detalii interesante despre viața ei personală în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PROTV.

Se pare că investitorul de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan și-a refăcut viața și se află într-o relație fericită cu Petru, un om de afaceri.

O cerere în căsătorie ca în filme

Cristina Bâtlan a dezvăluit că a fost căsătorită în trecut și că despărțirea de fostul ei soț s-a petrecut în secret acum aproximativ 5 ani. Surprinzător pentru mulți, ea menține o relație excelentă cu fostul ei soț, care este și partenerul ei în afaceri. Într-o demonstrație de armonie și respect, Cristina a participat chiar la nunta lui Roberto, fostul ei soț, cu actuala soție. Ea a subliniat că împreună cu Roberto și cu fratele lui, Alin Bâtlan, au format o echipă puternică în afaceri.

Totuși, viitorul Cristinei Bâtlan pare a fi mai strălucitor ca niciodată. Petru, actualul ei partener, a cerut-o în căsătorie într-un mod romantic și memorabil, într-o călătorie la Veneția, de ziua ei de naștere. Această veste a fost o surpriză pentru Cristina, iar inelul pe care l-a primit reprezintă verigheta de logodnă.

„Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată.

Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet”, i-a spus ea recent, lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui.

Cum și-a cunoscut Cristina Bâtlan viitorul soț

Cristina Bâtlan și Petru s-au cunoscut în mediul online, într-o manieră destul de neobișnuită. Petru a devenit clientul Cristinei, care deține un lanț de magazine de încălțăminte.

„El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim.

Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc. Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”, a mai povestit femeia de afaceri.

Cristina a subliniat importanța faptului că Petru și ea împărtășesc același stil de viață și interes pentru afaceri, ceea ce a contribuit la consolidarea legăturii lor. Această poveste de dragoste și de succes în afaceri demonstrează că, uneori, iubirea poate apărea în cele mai neașteptate locuri și că oamenii pot găsi compatibilitate și fericire în ciuda dificultăților trecutului.

Astfel, Cristina Bâtlan continuă să impresioneze atât în lumea afacerilor, cât și în viața personală, iar cererea în căsătorie de la Veneția reprezintă un nou capitol frumos în viața ei, scrie Libertatea.