Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dragostea durează 13 zile. O vedetă i-a dat papucii iubitului mai tânăr cu 30 de ani
Showbiz

Dragostea durează 13 zile. O vedetă i-a dat papucii iubitului mai tânăr cu 30 de ani

Dragostea durează 13 zile. O vedetă i-a dat papucii iubitului mai tânăr cu 30 de ani

Dragostea durează 13 zile. O vedetă i-a dat papucii iubitului mai tânăr cu 30 de ani. Vești proaste provenite din familia lui Neymar. Marca relatează că mama lui Neymar, Nadine Goncalves, nu mai este cu Tiago Ramo. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost numit „tatăl vitreg” al lui Neymar.

220A fost un șoc când s-a aflat că mama lui Neymar se iubește cu un tânăr mai mic cu 30 de ani decât aceasta. Tiago Ramos este chiar mai tânăr cu șase ani decât Neymar. Pe deasupra, Ramos este și mare fan al lui Real Madrid. În timp ce se vorbește că Neymar se întoarce la Barcelona.

Conform „Marca”, însă, nu acesta ar fi motivul despărțirii celor doi. După apariția fotografiei cu Nadine și iubitul tinerel, au început să curgă informațiile despre trecutul amoros al acestuia. Astfel, în doar câteva zile, s-a făcut o listă lungă de cuceriri, de pe care lipseau cu totul femeile. Astfel, s-a descoperit că printre cei cu care Tiago a avut legături s-a numărat inclusiv bucătarul personal al lui Neymar, Mauro. De asemenea, el a mai fost combinat cu un actor, Carlinhos Maia. Dar și, timp de trei ani, cu un milionar pe nume Eduardo Pereira. Tiago Ramos a fost și protagonistul unei căsătorii în trei.

„Am avut o relație în trei, pe care nu am făcut-o niciodată un secret. În august 2018, Tiago a venit să locuiască cu noi”, a declarat Hans Madrid, unul dintre cei doi bărbați cu care Tiago a fost căsătorit.

Irinaldo Oliver, celălalt bărbat implicat în căsătoria în trei, a vorbit și despre Ramos: „El a fost întotdeauna bisexual … Și i-au plăcut întotdeauna femeile mai în vârstă. Când relația noastră s-a încheiat, m-a blocat, dar este un tip foarte dulce.”

În fața atâtor povești de iubire anterioare, mama lui Neymar nu a mai rezistat și i-a dat papucii lui Tiago, nedorind să joace rolul excepției din viața lui. Și, ca și cum n-ar fi fost deajuns, s-a mai aflat că, că în urmă cu trei ani iubărețul, care este practicant profesionist pe jocuri online, pusese ochii chiar pe Neymar.

El i-a da un mesaj pe o rețea socială în care îi spunea cât îl admiră și cât de mult și-ar dori să-l întâlnească și să petreacă timp împreună.

 

Neymar's mother's relationship with new 'stepfather' ends in tears ...