Info Actual

Info Actual > Showbiz > Drama Adrianei Bahmuteanu: “Ne trimitea mesaje din puscarie ca o sa ne omoare”
Showbiz

Drama Adrianei Bahmuteanu: “Ne trimitea mesaje din puscarie ca o sa ne omoare”

Drama Adrianei Bahmuteanu:

Drama Adrianei Bahmuteanu. In cadrul unui interviu acordat pentru DCnews, vedeta a oferit marturisri neasteptate despre clipele traumatizante traite in 25 de ani de presa.

“Îmi este foarte dor de meseria mea de bază, pentru că, știți cum e, prima dragoste nu se uită niciodată. Abia aștept să se termine această pandemie și să-mi găsesc locul meu, să mă duc la muncă așa cum am făcut-o în ultimii 25 de ani. Anul acesta fac 25 de ani de când lucrez în presă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Drama Adrianei Bahmuteanu: Trimitea mesaje din pușcărie că o să ne omoare când ne prinde

A fost un episod traumatizant din viața mea, am trecut cu greu peste povestea asta

“Au fost nenumărate momente, care mai de care mai spectaculoase. La un moment dat am demascat scandalul “Sexy Club”, acolo unde s-au întâmplat niște lucruri mai puțin ortodoxe. Îmi aduc aminte că trauma mea cea mai mare în acele momente, cred că nu am dormit bine două săptămâni și aveam coșmaruri, am făcut un reportaj, și apoi ne-au chemat la poliție să dăm declarații să să povestim ce am văzut cu ochii noștri. A fost un episod traumatizant din viața mea, am trecut cu greu peste povestea asta. Plus că patronul fusese arestat și ne trimitea mesaje din pușcărie că o să ne omoare când ne prinde, pentru că din cauza noastră lui i s-a dus în cap afacerea.

Am avut și multe episoade frumoase. Este o meserie pe care o iubesc. Satisfacția cea mai mare e când vezi că munca ta face audiență și că oamenii se uită cu plăcere și că te apreciază”, a mai spus vedeta.