Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dramă fără margini pentru Ionuț Dolănescu. A pierdut două persoane dragi, în aceeași zi
Showbiz

Dramă fără margini pentru Ionuț Dolănescu. A pierdut două persoane dragi, în aceeași zi

Dramă fără margini pentru Ionuț Dolănescu. A pierdut două persoane dragi, în aceeași zi. E fiul celor mai iubiți interpreți de muzică populară și tată a trei copii minunați. Ionuț Dolănescu este, la rândul său, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Deși e mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu că artistul a trecut recent printr-o dramă fără margini.

Conform spynews.ro., anul trecut, familia Dolănescu a fost îndoliată.  Maria Ciobanu a anunțat în luna noiembrie că ultimul ei frate, pe nume Ilie, a murit. Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât, chiar în aceeași zi s-a stins din viață și sora regretatului artist Ion Dolănescu.

Astfel, Ionuț Dolănescu i-a pierdut, într-o singură zi, pe unchiul său, fratele mamei sale, și pe mătușa sa, sora tatălui său.

„Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, Ionuţ Dolănescu pe o rețea de socializare.