Info Actual

Info Actual > Showbiz > Drama momentului in muzica populara. Maria Carneci isi striga durerea!
Showbiz

Drama momentului in muzica populara. Maria Carneci isi striga durerea!

Drama momentului in muzica populara. Maria Carneci isi striga durerea!

Drama momentului in lumea muzicii populare. Maria Carneci isi striga durerea! Indragita artista sufera teribili dupa pierderea sotului sau, care a devastat-o.

“Soţul meu a fost mai întâi de toate om, iar cine l-a cunoscut ştie despre ce vorbesc. Un om deştept, de calitate, în banca lui, care vorbea puţin şi bine, un om care ştia ce este respectul, un soţ desăvârşit care mi-a înţeles meseria şi m-a sprijinit. Noi am ştiut foarte bine noţiunea de familie, de căsnicie, mai ales că părinţii lui au fost căsătoriţi 59 de ani, iar ai mei 52 de ani. Noi nu am ştiut ce e divorţul. Am învăţat, în schimb, respectul.

“A murit cel mai bun prieten şi om”

Drama momentului in muzica populara. Dacă am avut discuţii, le-am rezolvat în linişte. Nu cu jigniri, cu zbierete! Nu ne-au pasionat maşinile de lux, hainele scumpe, nu ne-am poleit cu scumpătăţi, ci am pus accent pe omenie, pe sănătate. Un avocat, prieten de familie, a spus: “Din cunoştinţele mele, a murit cel mai bun prieten şi om”, pentru că era foarte apreciat. Ce pot spune decât că mi-e foarte greu fără soţul meu. Am luptat să fie în viaţă, dar am ajuns să cred că e cât vrea Dumnezeu”, a declarat artista pentru Click!.