Lifestyle

Drama Oanei Zăvoranu! La cutremurul din 1977 a pierdut ce iubea cel mai mult

Drama Oanei Zăvoranu! La cutremurul din 1977 a pierdut ce iubea cel mai mult

Oana Zăvoranu a vorbit despre drama vieții ei. La cutremurul din 1977 a pierdut ce iubea cel mai mult. Puțin știu că Querida nu a fost mereu singură la părinți.

Oana Zăvoranu, despre drama vieții ei

Oana Zăvoranu nu a fost dintotdeauna singură la părinți. Vedeta a avut două surori gemene, mai mari decât ea. Mărioara, mama Quridei, a mai avut două fete cu Șerban Gheorghiade, pe Camelia și Adriana, care pe data de 4 martie se aflau la bunici în blocul Casata din centrul Capitalei, clădire care s-a numărat printre cele care s-au prăbușit la cutremurul din 1977.

Vedeta a mărturisit că era destul de mică când cele două surori și-au pierdut viața și nu-și mai aduce foarte bine aminte de ele.

„Dacă nu am apucat să realizez ce înseamnă să am două surori, nici nu pot să spun că am fost devastată. Nici de surori, nici de bunici prin prisma faptului că, având 4 ani, nu îmi amintesc de niciunii. Eu sunt obișnuită să fiu fără surori, fără frați, pentru că așa am crescut.

Noi stăteam la blocul Sabena. Este chiar lângă Intercontinental și la vremea respectivă, în afară de Inter, era singurul bloc construit pe role, ceea ce l-a făcut să nu cadă ca restul blocurilor de pe Magheru, respectiv Casata, unde stăteau surorile și bunicii mei.

”Tata cobora printre dărâmături cu mine”

Îmi aduc aminte că, stând la etajul 8 în apartamentul acela superb de pe Magheru unde m-am născut și am copilărit, tata cobora printre dărâmături cu mine, eu eram cu picioarele pe după gâtul lui și era foarte mult praf, miros de zidărie, foșnet puternic. Nu mai funcționa liftul, era panică totală și îmi aduc aminte că pur și simplu coboram cu tata într-un nor de praf, de zidărie. Auzeam țipete, era agitație, era panică, era nenorocire.

Tot bulevardul era plin nu știu de ce, dacă de oameni sau fum. Era, oricum, o atmosferă extrem de urâtă, dar eu dacă eram cu tata mă simțeam în siguranță. Asta era tot ce conta pentru mine”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Impact.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, pregătiți să devină părinți

Actrița a mărturisit în repetate rânduri că nu își dorește niciodată să fie mamă și că nu îi plac copiii, dar se pare că Alex Ashraf a făcut-o să se răzgândească complet în privința acestui aspect.

„Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu își dorește să fie mamă

Oana Zăvoranu a declarat, de ceva vreme că își dorește o mamă surogat pentru a nu fi nevoită să treacă prin chinurile sarcinii și corpul ei să sufere tot felul de modificări. Alex Ashraf e dornic să devină tată cât mai curând.

„Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând”, a spus Alex. „Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască”, a mai spus Alex Ashraf, potrivit România TV.