Info Actual > Showbiz > Drama vieții lui Mădălin Voicu! „Am avut trei mari suferințe”
Showbiz

Drama vieții lui Mădălin Voicu! „Am avut trei mari suferințe”

Drama vieții lui Mădălin Voicu! „Am avut trei mari suferințe”

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Mădălin Voicu a vorbit despre drama vieții lui. Fostul politician are șapte copii, dar puțin sunt cei care știu că a mai avut un fiu care a murit la vârsta de doar 2 ani.

Drama vieții lui Mădălin Voicu!

Mădălin Voicu, în vârstă de 68 de ani, este un personaj plin de umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile. Fostul politician a vorbit despre marea lui suferință, în cadru emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

În prezent, Mădălin Voicu se mândrește foarte tare cu toții copii săi, însă fostul politician a mai avur un fiu. Iosif Ioan s-a născut în anul 1984 și a fost copilul pe care fostul politician l-a avut cu prima soție, Cristina Popescu, cu care s-a însurat când avea 19 ani. Băiețelul a încetat din viață la vârta de doar 2 anișori, când a înghițit mai multe medicamente pentru inimă care-i fuseseră prescrise bunicii lui.

„Am avut trei mari suferințe”

Mădălin Voicu nu era acasă în momentul în care s-a petrecut tragedia. Acesta era la Filarmonică, el, la bază, fiind muzician. Soția lui era și ea plecată, iar copilașul rămăsese în grija bunicii.

„Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moarte bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el”, a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai, potrivit Viva.