Actual Showbiz

După 7 ani, actorul Johnny Depp se întoarce în România. În 2016, artistul chiar a vizitat Castelul Bran

După 7 ani, actorul Johnny Depp se întoarce în România. În 2016, artistul chiar a vizitat Castelul Bran

După fix şapte ani, Johnny Depp se întoarce în România. În iunie 2016, Johnny Depp (video) s-a aflat în ţara noastră alături de celebrul regizor american Tim Burton, autorul unor filme de referinţă din cinematografia mondială şi împreună au vizitat Castelul Bran. Alături de cei doi artişti s-au aflat şi colegii din trupa The Hollywood Vampires. Pe 8 iunie 2023, la Romexpo, în aer liber, grupul Hollywood Vampires din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry vor susţine un mare concert.

După 7 ani, actorul Johnny Depp se întoarce în România. În 2016, artistul chiar a vizitat Castelul Bran

Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

„The Hollywood Vampires” revin pe scenă după 3 ani de absenţă

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste”, a declarat Alice Cooper.

FOTO: 2016, Johnny Deep alături de Ioniţă de la Clejani

Johnny Deep a fost în vizită la Clejani

Acum şapte ani, Johnny Deep i-a vizitat la Clejani, pe muzicienii Ioniţă şi Viorica din Clejani. Ioniţă din Clejani este un vechi prieten al actorului Johnny Depp, cântând alături de grupul rom Taraful Haiducilor, într-un film din 2000 al actorului american, „The Man Who Cried”, în care a şi jucat într-o scenă, în care a cântat la acordeon şi a avut-o partenera pe Christina Ricci.

Ioniţă de la Clejani a povestit în urmă cu câţiva ani cum a decurs prietenia sa cu artistul.

”Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naltere”.

”După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soţia mea a cântat pentru el un cântec tradiţional ţigănesc„.

”De asemenea, am cantat pentru el şi în clubul lui, The Viper Room, care se afla pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cantat şi în casa lui din Los Angeles”.

Acel eveniment a fost un garden-party organizat de Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă de la acea vreme, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. La petrecere au fost prezente numeroase staruri americane, precum Tom Cruise şi Nicole Kidman (soţ şi soţie la acea vreme). Gheorghe ”Caliu” Anghel, prim-violonist în Taraful Haiducilor, a povestit şi el în filmul ”Iagalo” modul în care a decurs concertul pe care trupa l-a susţinut în casa din Los Angeles a actorului Johnny Depp.