Lifestyle

După 9 ani, Monica Lewinsky îi cere cântăreţei Beyoncé să retragă versurile de la melodia „Partition”

După 9 ani, Monica Lewinsky îi cere cântăreţei Beyoncé să retragă versurile de la melodia „Partition”

Cine nu îşi mai aduce aminte de Monica Lewinsky şi scandalul în care a fost implicată la Casa Albă. Monica Lewinsky s-a trezit, şi după 9 ani, se ia la trântă cu cântăreţa Beyoncé. Aceasta profită de recentele polemici la adresa noului album al cântăreţei Beyoncé şi îi cere acesteia să retragă versurile care o menţionează într-un cântec vechi de nouă ani.

După 9 ani, Monica Lewinsky îi cere cântăreţei Beyoncé să retragă versurile de la melodia „Partition”

„Şi dacă suntem aici… Partition”, a scris pe Twitter Monica Lewinsky distribuind un articol din Variety în care Beyoncé anunţa că vrea să schimbe versurile cântecului „Heated” în care a folosit cuvântul „spaz” („cretin”), adesea folosit în Statele Unite pentru a râde de persoanele care suferă de infirmitate motrică cerebrală.  În „Partition”, un cântec din 2013, Beyoncé evocă relaţia amoroasă dintre Monica Lewinsky şi Bill Clinton. „Mi-a smuls toţi nasturii, apoi mi-a scos bluza/ Apoi s-a amuzat de ţinuta mea ca şi cu Monica Lewinsky”.

Monica Lewinsky, care nu a contactat-o ​​direct pe Beyoncé pentru a-i cere să schimbe versurile, a menţionat cântecul într-un articol din 2014 din Vanity Fair.

„În fiecare zi, cineva mă menţionează într-un tweet sau pe un blog – şi rareori este drăguţ. În fiecare zi numele meu este menţionat într-un editorial sau într-un reportaj”.  „Miley Cyrus a vorbit despre mine în timp ce dansa twerk. Eminem cântă rap despre mine. Şi Beyoncé m-a menţionat la ultimul ei hit. Mulţumesc Beyoncé, dar cred că te referi la Bill Clinton, nu la mine”, a adăugat Lewinsky.

Beyonce va înregistra din nou piesa „Heated” de pe noul ei album, „Renaissance”

Beyoncé este nevoită să reînregistreze una dintre melodiile de pe nou ei album, abia lansat, în urma unui uriaş scandal. Ea a fost criticată pe reţelele de socializare că a folosit în cântec un cuvânt jignitor la adresa persoanelor cu dizabilităţi. Superstarul american le-a cerut scuze fanilor şi spune că este vorba doar de o greşeală:  nu ar fi intenţionat nicio clipă să jignească pe cineva.

Cântăreaţa americană Beyonce va înregistra din nou o piesă de pe noul ei album, „Renaissance”, din cauza unor versuri considerate ofensatoare de asociaţiile care militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi, informează BBC.

Cântecul vizat, „Heated„, a fost lansat vineri odată cu noul material discografic al vedetei pop-R&B americane şi conţine un termen peiorativ care este utilizat adeseori pentru ironizarea persoanelor cu paralizie cerebrală spastică.

Agentul de presă al cântăreţei Beyonce a declarat pentru BBC că acel cuvânt, care poate avea conotaţii diferite în engleza americană vorbită în Statele Unite,„nu a fost utilizat intenţionat într-un mod vătămător”.