Showbiz

După ce a fost concediat din „Doi bărbați și jumătate”, Charlie Sheen revine cu un nou serial dramă-comedie

După ce a fost concediat din „Doi bărbați și jumătate”, Charlie Sheen revine cu un nou serial dramă-comedie

Charlie Sheen a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori din televiziune, în timp ce și-a făcut un nume datorită rolului principal în sitcom-ul CBS „Doi bărbați și jumătate”. Cu toate acestea, multiple scandaluri personale i-au afectat cariera și au dus la concedierea lui în 2011.

După ce a fost concediat din „Doi bărbați și jumătate”, Charlie Sheen revine cu un nou serial dramă-comedie

Recent, Sheen a reapărut în ziare după ce fiica lui, Sami, în vârstă de 18 ani, a anunțat în iunie că se va alătura platformei Only Fans, un serviciu de abonament care le permite creatorilor să posteze fotografii și videoclipuri mature pentru un venit monetar lunar. Bărbatul de 56 de ani s-a opus inițial deciziei fiicei sale și a îndemnat-o să nu „își sacrifice integritatea”.

„Acum are 18 ani și locuiește cu mama ei”, a spus Sheen pentru Fox News Digital. Acest lucru nu s-a întâmplat sub acoperișul meu. Nu accept acest lucru, dar din moment ce nu-l pot preveni, am îndemnat-o să fie elegantă, creativă și să nu-și sacrifice integritatea.”

Cu toate acestea, Sheen s-a răzgândit cu privire la subiect după ce a vorbit cu fosta soție Denise Richards, o fostă vedetă a show-ului „Real Housewives of Beverly Hills”. Actorul s-a angajat să îi ofere lui Sami un „front parental unit” în timp ce ea „se lansează în această nouă aventură”.

Foto: Charlie Sheen în serialul „Doi bărbați și jumătate”

După o serie de lupte financiare și personale, după plecarea sa din „Doi bărbați și jumătate”, Sheen a luat o pauză de la Hollywood pentru mai mulți ani. Cu toate acestea, în martie, s-a raportat că Sheen urmează să joace într-un nou serial dramă-comedie numit „Ramble On”, alături de Kevin Connolly și Kevin Dillion, potrivit Deadline.

Serialul urmărește „staruri consacrate care doresc să-și reinventeze cariera și, de asemenea, împerecherea interpreților care doresc să-și facă propriul nume”, conform paginii IMBD a emisiunii. Martin Sheen, tatăl lui Charlie, și Mark Cuban vor fi prezentați și ei în emisiune. Nu a fost anunțată nicio dată oficială de lansare, iar episodul pilot al serialului a fost finanțat de creatorul său Doug Ellin.

„Această idee mi se învârte în cap de ani de zile și să văd că prinde viață este incredibil”, a spus Ellin pentru Deadline. „Mă simt mai mult decât recunoscător că atât de mulți dintre membrii echipei mele „Entourage” și membrii distribuției, împreună cu unele dintre cele mai talentate forțe de comedie din industrie, ni s-au alăturat în această nouă călătorie interesantă. Abia așteptăm să împărtășim asta cu lumea.”

De ce a fost concediat actorul?

Aproape de apogeul popularității lui Sheen, în urmă cu aproape un deceniu, el a fost cel mai bine plătit actor de televiziune. A strâns 1,8 milioane de dolari per episod din „Doi bărbați și jumătate” și 2 milioane de dolari per episod din „Managementul furiei”.

În martie 2011, Sheen a fost concediat din emisiune după ce a început să facă o serie de comentarii negative despre creatorul seriei Chuck Lorre atât în interviuri de televiziune, cât și online. În acel moment, Sheen se lupta cu dependența de droguri și alcool și s-a confruntat cu acuzații de abuz domestic din partea mai multor femei.